Wales kipusi hyvin lähelle jatkopaikkaa, Turkin kisoista pannukakku

Kasa kulmapotkujakaan ei riittänyt Turkille ensimmäisen maalin tekemiseksi jalkapallon miesten EM-lopputurnauksessa. Turkki moukaroi Walesia kymmenellä kulmapotkulla, mutta kärsi Bakussa 0–2-tappion. Avausottelussaan Turkki hävisi Italialle 0–3.

Kaksi erinomaista maalintekopaikkaa avausjaksolla tuhrinut Walesin Aaron Ramsey karkasi 43. minuutilla Turkin puolustuslinjan taakse ja kapteeni Gareth Bale vapautti Ramseyn maalintekoon. Läpiajosta Ramsey ei enää epäonnistunut.

Balella oli tunnin pelin jälkeen mahdollisuus viedä Wales rankkarista 2–0-johtoon, mutta tähtipelaajan laukaus karkasi reilusti yli maalin. Loppulukemat viimeisteli lisäajalla Balen esityöstä Connor Roberts.

EM-karsinnoissa vain yhden tappion kärsinyttä Turkkia pidettiin ennen turnausta yllätysvalmiina, mutta ennen A-lohkon päätöskierroksen otteluita Turkin jatkosauma on enää teoreettinen. Muiden otteluiden suotuisten tulosten lisäksi Turkin pitäisi voittaa Sveitsi useammalla maalilla.

Wales on neljällä pisteellä hyvin lähellä jatkopaikkaa. A-lohkon muut joukkueet Italia ja Sveitsi kohtaavat kello 22 Roomassa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Mainos: Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin? Isoja ja pieniä päätöksiä, joilla on väliä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka