Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leijona-lippujen kauppa 2022 MM-kotikisoihin alkaa arvonnalla syyskuussa – Helsingin alkulohkoa myydään tavalliseen tapaan

Jääkiekon miesten 2022 MM-kisojen ensimmäisistä pääsylipuista järjestetään arvonta. Lippuarvonta järjestetään 2.–26. syyskuuta, ja arvonnassa jaetaan osto-oikeuksia Tampereella pelattaviin otteluihin alkusarjapeleistä finaaliin.

Helsingissä pelattavien otteluiden päiväliput tulevat myyntiin normaaliin tapaan 2. syyskuuta.

– Arpomalla lippujen osto-oikeudet varmistamme, ettei lippujen saaminen etenkin jo nyt kysyttyihin mitalipeleihin sekä Suomen otteluihin mene nopeuskilpailuksi tai jonottamiseksi, MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen perustelee ratkaisua kisojen tiedotteessa.

– Arvonta on reilumpi malli, ja kaikilla on tasapuolinen mahdollisuus voittaa lippujen osto-oikeudet.

MM-kisojen otteluohjelma ja pääsylippujen hinnat julkaistaan elokuun lopulla. Nyt on jo selvillä, että Suomi pelaa ottelunsa Tampereella ja Venäjä pelaa alkusarjan Helsingissä.

Järjestäjät tähtäävät puoleen miljoonaan katsojaan

Arvonnassa on tarjolla erilaisia päivälippupaketteja. Arvontaan osallistuva voi voittaa osto-oikeuden enintään kuuteen lippuun.

Arvonnan jälkeen jäljelle jääneet lippupaketit tulevat myyntiin lokakuun jälkipuoliskolla.

– Odotamme, että suurin osa Tampereen lipuista menee lippuarvonnan kautta, pääsihteeri Hietanen ennustaa.

Järjestäjät odottavat kisakatsomoihin yhteensä puolta miljoonaa katsojaa.

Jääkiekon 2022 MM-turnaus pelataan 13.–29. toukokuuta. Turnaus alkaa Tampereella ja Helsingissä pelattavissa alkulohkoissa, ja myös puolivälierät kiekkoillaan molemmilla paikkakunnilla.

Välierät ja mitalipelit pelataan Tampereella.