Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lappeenranta käynnistää Satamatorin kehittämisen – Yrittäjiltä toivotaan mielipiteitä

Lappeenrannan kesän ehkä tunnetuin kohde Satamatori aiotaan uudistaa. Kaupunki avasi yrittäjille suunnatun kyselyn alueen kehittämisestä.

Lappeenrannan kaupunki on avannut yrityksille suunnatun verkkokyselyn Satamatorin kehittämisestä, kertoo Lappeenrannan kaupunki tiedotteessaan. Kysely on tarkoitettu erityisesti Satamatorilla ja sen läheisyydessä toimiville yrittäjille sekä muille alueesta kiinnostuneille toimijoille ja sen tuloksia hyödynnetään osana alueen kehittämistä.

Lappeenrannan kaupunki avaa myöhemmin aiheesta oman kyselyn kaupungin asukkaille.

Kysely on avoinna 18. kesäkuuta 2023 saakka ja siihen on mahdollista vastata netissä. Linkki kyselyyn löytyy kaupungin nettisivuilta ja suoraan kyselyyn pääset myös tästä.

Lappeenrannan kaupungin kaavasuunnittelija Elina Moisio kertoo tiedotteessa, että verkkokyselyn tavoitteena on kerätä yrittäjien näkökulmia ja konkreettisia kehittämisideoita Satamatoriin ja sen lähiympäristöön liittyen.

– Kyselyn tuloksia hyödynnetään Satamatorin alueen ja sen palvelujen kehittämisessä, Moisio kertoo.

Verkkokysely on tehty helpoksi ja nopeaksi vastata.

Satamatorin kehittäminen on osa suurempaa Jyväskylän kaupungin vetovastuulla toimivaa Ydinkeskustan kestävä tulevaisuus -teemaverkoston toimintaa.

Verkostossa on mukana yhteensä kuusi kaupunkia, eli Lappeenrannan lisäksi mukana ovat Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Lahti ja Kouvola. Verkosto on saanut toimintaansa Valtioneuvostolta yhteensä puolen miljoonan euron rahoituksen vuosille 2021–2023.