Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Kenen kanssa lappeenrantalaiset nuoret ovat olleet napit vastakkain? Etelä-Saimaa kerää entisten ja nykyisten nuorten muistoja kahnauksista eri porukoiden välillä

Nuorisoporukoilla on tullut keskenään sanomista eri aikakausina Lappeenrannassa ja lähiseuduilla. Mihin porukkaan itse kuuluit, ketä vastustitte? Vieläkö nykyisin on vastakkainasettelua nuorten välillä? Kerro kokemuksistasi Etelä-Saimaalle.

Mihin porukkaan kuuluit nuorena, olitko punk-henkinen ja napit vastaikkain rockabillyjen kanssa vai lähditkö 2000-luvulla tappelemaan Lauritsalaan viikonloppuisin? Määrittelikö musiikkityyli, asuinpaikka tai koulun nimi nuoruudessasi kenen kanssa saattoi hengailla ja kenen ei?

Miten asia näyttäytyi omalla kohdallasi, koulussa tai lähipiirissä vai näyttäytyikö mitenkään?

Teemme aiheesta juttua. Jaa muistosi Etelä-Saimaan kanssa, millaista vastakkainasettelua Lappeenrannassa tai sen lähiseuduilla oli omassa nuoruudessasi.

Jos olet nuori nyt, kerro, millaisia porukoita nykynuorista on muodostunut ja mitä mahdollista kinaa olet havainnut ympärilläsi. Vai onko niin, että nuorisoporukat elävät tänä päivänä kaikki sulassa sovussa keskenään?

Jaa vapaamuotoinen muistosi 2.4.2023 mennessä alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla minna.mikkola@esaimaa.fi. Muista mainita muiston yhteydessä minkä ikäinen olit, muiston ajankohta (esim. vuonna 1995) ja paikka. Liitä mukaan myös yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja tämän hetkinen asuinpaikka) mahdollista yhteydenottoa varten.

Jutussa voidaan julkaista ainoastaan yhteystietonsa toimitukselle jättäneiden muistoja. Yhteystiedot jäävät vain toimituksen tietoon. Muistoja voidaan myös julkaista anonyymisti jutun yhteydessä siitä erikseen enää ilmoittamatta.