Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rekasta putosi tyhjiä säkkejä, henkilöauto väisti keskikaiteeseen Kuutostiellä Luumäellä – Onneksi takana ajoi teiden ritari

Henkilöauton kuljettaja ajoi keskikaiteeseen Kuutostiellä Luumäellä toisesta autosta pudonneiden säkkien takia tiistai-iltana.

Vuoromestari Juha Kuolimo Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että auto oli matkalla Kouvolan suuntaan. Noin 500 metriä ennen Jurvalan liittymää vastaantulleesta kuorma-autosta tai rekasta lenteli tielle tyhjiä säkkejä.

Yksi säkki tuli suoraan kohti henkilöautoa, jolloin kuljettaja väisti ja osui keskikaiteeseen. Auton eturengas repeytyi irti, ja auto päätyi lumihankeen.

Se ei jäänyt ajoradalle, mutta ajoradalle jäi sen sijaan irtoromua ja muovipalasia, jotka pelastuslaitos siivosi pois. Liikenne kulki vain toista ajokaistaa pitkin tunnin verran.

Ensihoito tarkasti kuljettajan.

Hälytyksen teki keskikaiteeseen ajaneen auton takana tullut autoilija, joka myös otti onnettomuudessa olleen kuljettajan autoonsa. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan hän lisäksi siirsi onnettomuusautosta irronnutta rengasta, joka oli jäänyt osittain ajoradalle.

Hälytys tuli kello 18.08.