Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatralla kesäkuussa järjestettävään lentopallon jättitapahtumaan ilmoittautui 648 joukkuetta – Tulijoita on myös ulkomailta

Power cup järjestetään Ukonniemessä 8.–11. kesäkuuta. Imatran tapahtuma kiinnostaa joukkueita huomattavasti enemmän kuin viime vuonna Kauhavalla järjestetty Power cup.

Imatralla ensi kesänä järjestettävään maailman suurimpaan juniorilentopalloturnaukseen, Power cupiin, ilmoittautui ensimmäisessä vaiheessa 648 joukkuetta.

Ilmoittautuneita on 50 joukkuetta enemmän kuin viime vuonna, kun turnaus järjestettiin Kauhavalla. Kiinnostusta osallistumiseen löytyy myös ulkomailta. Mukana on ainakin joukkueita Virosta, Power cupin tiedotteessa kerrotaan.

– Ukonniemi tapahtumapaikkana on mitä parhain. Ukonniemi-areena tapahtuman keskiössä, kaikki pelikentät ääressä ja sijainti Saimaan vesistön läheisyydessä ovat Imatran valttikortteja, turnauksen paikallispäällikkö Jani Valkeapää sanoo tiedotteessa.

Imatran Ukonniemeen rakennetaan Power cupin turnausviikonlopuksi 300 pelikenttää. Pelaajien ja taustajoukkojen ruokailu ja kisatapahtuman toimistot keskitetään jäähalliin.

Turnaukseen odotetaan noin 7 000 nuorta lentopalloilijaa ja yhteensä 10 000 vierailijaa. Jani Valkeapää on arvioinut, että pelaajat ja heidän vanhempansa jättävät Imatralle jopa 2,5 miljoonaa euroa matkailutuloa.

Power cupin toisen jakson ilmoittautuminen alkaa 6. maaliskuuta ja kestää 13. huhtikuuta saakka.

Power cup järjestetään Imatralla Ukonniemessä 8.–11. kesäkuuta. Järjestävinä seuroina toimivat Imatran Pallo-Veikot ja Ruokolahden Raju.

Tapahtuman pyörittämiseen tarvitaan arviolta 600 talkootyöntekijää.