Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pahoinpitelyjä, rattijuoppoja ja myymälävarkaita – Lappeenrannassa, Luumäellä, Imatralla ja Taipalsaarella tehtiin rikoksia viikonloppuna

Kaakkois-Suomen poliisi kirjasi pahoinpitelyistä kuusi, rattijuopumuksista kaksi ja näpistyksistä kaksi rikosilmoitusta viikonloppuna Etelä-Karjalassa.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että pahoinpitelyt tapahtuivat Lappeenrannassa, Luumäellä ja Imatralla. Pahoinpitelyistä neljä tapahtui yksityisissä asunnoissa. Lopuista väkivaltarikoksista toinen tapahtui Lappeenrannan ja toinen Imatran keskustassa.

Kahden törkeästä rattijuopumuksesta tavoitetun kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi tavoitti heidät Lappeenrannasta ja Taipalsaarelta.

Kahden henkilön epäillään syyllistyneen näpistykseen Imatralla ja Lappeenrannassa perjantaina 3. helmikuuta. Vartijat tavoittivat henkilöt kauppaliikkeistä ja paikalle hälytettiin poliisi.

Anastettu omaisuus saatiin myyntikuntoisena takaisin.