Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Imatran Saareksiinmäellä iso putkirikko, tarkkaa vuotokohtaa etsitään yhä maan alta – Työt haittaavat liikennettä

Vuotokohta paikannettiin tiistai-iltana Jaanankujan ja Korvenkannantien risteykseen.

Imatran Tuulikallion alueella tiistaina havaittu veden hävikkiongelma on ratkennut. Vuotokohta löytyi tiistai-iltana Saareksiinmäeltä Jaanankujan ja Korvenkannantien risteyksestä.

Korjaukseen tähtäävät työt alkoivat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

– Vuotokohta on iso. Yön aikana ei ole päästy vielä korjaamaan, sillä tarkkaa vuotokohtaa etsitään yhä maan alta. Tilanteen tekee hankalaksi se, että syvä kaivukohta täyttyy koko ajan vedellä, jota tulee käytöstä poistetusta viemäristä, Imatran Veden verkostomestari Kari Mäkelä kertoo kaupungin tiedotteessa.

Korjaukset haittaavat liikennettä, sillä vain osa Korvenkannantiestä on käytössä.

Seitsemän kiinteistöä ilman vettä korjausten aikana

Korjausten aikana seitsemän kiinteistöä jää ilman vettä. Ilman vettä jäävät kiinteistöt sijaitsevat Korvenkannantien varressa, Jaanankujan puolella.

Imatran Vesi voi toimittaa vesikatkon aikana talousvettä erillisestä tilauksesta.

Kaupungin tiedotteen mukaan vesien palauttamisen jälkeen kannattaa hanasta laskea hetki vettä, mikäli se on sameaa tai sisältää ilmaa.

Mäkelän mukaan Tuulikallion alueella kuluu normaalisti noin 4 000 kuutiota vettä vuorokaudessa. Vuodon takia kulutus nousi noin 5 000 kuutioon vuorokaudessa.

Uutinen päivittyy.

Lue myös: Imatralla etsitään suurta vesivuotoa – Veden kulutus kasvoi yhtäkkiä valtavasti Tuulikalliossa