Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Influenssa- tai koronarokotuksen saa Armilan terveysasemalla sunnuntaina ilman ajanvarausta

Lappeenrannan Armilan terveysasemalla annetaan sunnuntaina influenssa- ja koronarokotuksia ilman ajanvarausta niille, joilla on oikeus rokotukseen. Rokotuksia annetaan sunnuntaina 20. marraskuuta kello 8.30–16.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kehottaa kansalaisia ottamaan rokotukset marras–joulukuussa ennen influenssakauden alkua. Influenssakausi alkaa yleensä vuodenvaihteessa.

Eksoten rokotuksista vastaava hoitaja Sari Kuitto sanoo tiedotteessa, että influenssarokotuksia on tänä syksynä otettu odotuksia vähemmän.

Monet oikeutettuja maksuttomaan influenssarokotukseen

Maksuttoman influenssarokotuksen voivat saada raskaana olevat, kaikki 65-vuotta täyttäneet, varusmiespalveluksen aloittavat, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö ja kuudesta kuukaudesta alle seitsemänvuotiaat lapset. Myös sairautensa tai hoidon vuoksi riskiryhmiin kuuluvat sekä vakavalle influenssalle alttiiden ihmisten lähipiiri ovat oikeutettuja maksuttomaan influenssarokotukseen.

Ajanvarauksella influenssa- ja koronarokotuksia voi saada Imatran Tori-Galleriassa, Lappeenrannassa kauppakeskus Isossa-Kristiinassa sekä hyvinvointiasemilla.

Ajan rokotukseen voi varata verkossa Eksoten asiointipalvelun kautta tai soittamalla numeroon 05 353 2355. Aikoja annetaan myös Isossa-Kristiinassa joko samalle päivälle tai toiseen ajankohtaan.

Jos haluaa sekä korona- että influenssarokotuksen samalla käynnillä, pitää varata aika vain koronarokotukseen.

Tietoa siitä, ketkä ovat oikeutettuja koronarokotuksiin, löytyy Eksoten verkkosivulta.