Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ennen kun kansa kävi tankkaamassa Venäjällä, paikalliset huoltoasemat pitivät korkeampaa hintaa pysyäkseen pinnalla

Tajuton määrä itänaapurin väkeä Lauritsalan leipäjonossa. Lienevätkö kaksoiskansalaisia, ostosmatkailijoita, kiinteistöomistajia vai lentokentälle jatkavia. Ei todellakaan bussilla tulevia kilomummoja kuteista päätellen. Jono ylsi Hallituskadulle asti, joten riittääkö edes omille?

Tuliko veronmaksajien rahoilla tilattua liikaa asfalttia, kun mutkalle piti vetää Rakuunamäellä Kasarminkadulla.

Etelä-Karjalassa on satoja tyhjiä venäläisomistuksessa olevia kiinteistöjä. Kuka hoitaa niiden kiinteistöverot, sähkö- ja vesilaskut ja vakuutusmaksut? Suomalaiset veronmaksajatko?

Net voine. Venäjän kansa on loppujen lopuksi vastuussa Putinin aloittamista raakalaismaisesta sodasta Ukrainassa.

Kyllä se on niin, että itärajan rekkaliikenteessä venäläinen jallittaa suomalaisia mennen tullen. Näitä viedään sinisilmäsyyttään kuin litran mittaa.

Maamme kauttakulkumatkailijoille, stop! Meidän kaupungin hyödyksi ei jää yhtään mitään. Me maksamme kalliisti ruoasta, lämmityksestä, polttoaineista ja ym., eikö ne tax-free alennus alvit olisi hyödyksi maamme verokassaan. Lentoaseman parkissa enemmin kauttakulkumatkaajien ajoneuvoja, paljonko mahtaa tarvita avustusta, meinaan aseman ylläpito. nm. Vuntsin vaan!

Kylläpä pöyristyneenä luin pienyrittäjänä. Yrittäjäneuvos josta tuli miljonääri nimenomaan Venäjän-kaupalla nyt tuomitsee meidät pienyrittäjät, jotka Venäjän kaupalla yritetään vielä pysyä hengissä.

Päihteiden ja huumeiden käyttö on aina oma valinta. Jos huumeiden käyttöhuoneet otetaan käyttöön, on se samalla huumeiden laillistaminen.

Samat kissat vapaana kaiket päivät Hartikkalassa. Ei ole mukavavaa korjata jätöksiä pihaltaan tai pestä patiota käyntien jälkeen.

Hyvä rinnastus kaupungista kauhugalleriaan. Tehkää vielä lippikset, joissa lukee "Ollaan reliktejä kuten norpatkin".

Hoitojonot päivystyksessä kohtuuttoman pitkät. Miksi tätä ei voi paikata yksityissektorin lääkäripalveluilla? Vai onko tämä demarihallitukselle periaatteellinen kysymys, jota ei voida toteuttaa.

Onhan Suomi tähän mennessä tehnyt omaehtoisia ratkaisuja itärajan rajoituksien suhteen, nyt venäläisten viisumien kohdalla nynnyillään pääministerin johdolla piiloutumalla EU:n taakse.

EU:ssa muut maat tukee kotitalouksia energianhinnannousussa, mutta meillä Suomessa tuetaan vain energiayhtiöitä verovaroin siis pörssiyhtiöitä, jotka rahastaa samalla korkealla energianhinnalla suomalaista kuluttajaa. Pitäisi verottaa näitä yhtiöitä näistä voitoista kuten EU:ssa moni tekeekin.

Sähköyhtiöitäkö me lihotamme maksamalla heidän perimiä törkeän korkeita hintoja?

Paperinkuorimot pysähtyy ensitalvena, kun sähkö maksaa moninkertaisesti ja ennen tätäkin hintapiikkiä ei paikallista paperikuorimoa ole "kannattanut" pyörittää kun öisin !

Ennen kun kansa kävi tankkaamassa Venäjällä, paikalliset huoltoasemat pitivät korkeampaa hintaa pysyäkseen pinnalla. Tuo moodi on edelleen päällä, nyt kannattaa ajaa vajaat sata kilsaa länteen, niin saa selvästi halvempaa bensaa.

Energia-, ilmastokriisi. Myöntäkää jo uusi olotila. Ei mitään kriisiä. Tämä on uusi maailma ja olotila. Keskitytään siihen, miten selviämme yli asioista.

Mitä väärää Venäjällä tankkaamisessa on? Markkinataloudessa valtio-omisteinen Neste kiskoo ennätysvoitot ja verottaja lypsää säälimättä lisää. Kuluttaja hakee itselleen edullisinta vaihtoehtoa.

Maanantaina autoillessani Lappeenrannan keskustassa tunnin aikana väistin suojatietä kadun yli pyöräilevä ihmisiä kolme kertaa. Pyöräilijän olisi pitänyt väistää autoa , oska he ajoivat pyörällä. Pyörän taluttaminen olisi edellytänyt minut väistämään. Varovaisuutta, ennen kuin käy huonosti.