Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Pumpulla bensan hinta edelleen korkea, vaikka öljy jo alle 100 dollaria

Pyöräily on ruuhkaisessa Keski-Euroopassa erittäin suosittu kuntoilumuoto. Malttaisiko joku Lappeenrannan/Etelä-Karjalan matkailumarkkinoinnin saralla puuhasteleva kertoa jollakin tehokkaalla tavalla keskieurooppalaisille, että meillä päin olisi hienoja, ruuhkattomia maisemareittejä pyöräiltäväksi.

Pumpulla bensan hinta edelleen korkea, vaikka öljy jo alle 100 dollaria, laskenut lähes 30 %. Hintakartelli? Sähkön hinta viherpiipertäjien takia korkea kuin Keski-Euroopassa, vaikka meidän kustannukset paljon alemmat.

Ikävää, että ammattiauttajat eivät arvosta sitä, että vanhemmat pysyvät naimisissa ennen kaikkea lasten vuoksi. Olen saanut kaksi melko suoraa kehotusta avioeroon.

Lämmin kiitos ja halaus kaikille perheemme hoitoon osallistuneille Etelä-Karjalan keskussairaalassa!

Ihanien kaksospoikien tuoreet vanhemmat

Eekoo ei juuri panosta Joutsenoon. ABC, ei tullut. Savitaipaleella, Parikkalassa jne. on. Kylmäasemia monessa paikassa, ei Joutsenossa.

Mitä muka huumeidenkäyttöhuoneet auttaisivat. Käyttö niissä ei eroaisi käytöstä kentällä, hörhöily sen kun jatkuisi.

Holmaan loppui "Haluatko miljonääriksi" katselu.

Tuhannet varakkaat isät ja äidit kiittävät Annika Saarikkoa (kesk) ylimääräisestä lapsilisästä. Menee suoraan osakerahastoon!

Veronalennus vastaa merkittävää palkankorotusta. Hyvinvointipalvelujen säilyttämisen kannalta veronkevennys on parempi kuin palkankorotukset.

Hui kauhistus. Liikenteessä on autoilijoita, jotka luottavat Googleen, eikä liikennesääntöihin. Myllymäen kauppojen luona on vain pysäköintialue, ei katu.

Kova on Yseillä vauhti alaspäin! SaiPa tulee perässä.

Iltasanomien lukijat ovat valinneet Suomen parhaat kesätorit. Lappeenranta ei ole viiden parhaan joukossa. Voittajien ruokatarjonnasta huomasin, että Lappeenrannan kauppatorilla se on melko yksipuolista tai tuttua ja turvallista. Vaikka piirakat hyviä ovatkin, niin eikö voisi kokeilla jotain muutakin?

Toinen mummo

Ei voi olla totta, että kaikki vaivat on hoidettava Lappeenrannan päivystyksessä. Aikoja ei saa muualle edes pyytämällä. Missä vika?