Estarit | Mikä järki on sulkea Kirkkokadun suojatie Oikeustalon kohdalta?

Kyllä vesistöjen palautuminen alkaa siinä vaiheessa, kun kaupunkilaiset lopettaa syömisen ja posliinipöntöllä istumisen. Vesistöt likaa 95 % asutuksen laskemat vedet ja teollisuuden päästöt.

Kyllä on ilo katsella Imatralla hyvin hoidettuja liikenneympyröiden istutuksia. Toista on Lappeenrannassa, jossa huimin lienee Hakalin liikenneympyrä, joka on jo vuosia työntänyt saviheinää ja muita rikkaruohoja.

Mikä järki on sulkea Kirkkokadun suojatie Oikeustalon kohdalta?

Iso osa Koulukatua on kiinni ja liikenne pelaa hyvin. Myös joukkoliikenne kulkee hyvin. Tehkäämme siis Koulukadusta Kauppakadun malliin kävelykatu!

Kyllä entinen kaupunginjohtaja Kölhi pyörisi haudassaan, jos tietäisi miten heikosti kaupungin etua nykyään ajetaan asiassa kuin asiassa niin virkamiesten kuin luottamushenkilöiden puolesta.

Pitääkö kauppojen olla yöllä auki? Kattaako myynti aamuyöstä edes sähkökuluja?

Yritin aamupäivällä varata yksityiseltä (kaikki Lpr) lapselle aikaa silmätulehduksen takia. Seuraavan päivän illaksi olisin saanut ajan. Eksotelta sain 2h päähän. Kiitos!

Onko tämä Lappeenrannan tapa tehdä ajotielle näitä hidasteita, auton pohja raapii monessa paikassa niihin vaikka ajat kuinka hitaasti.

Se vasta on irvokasta että Jukka Kopra Lpr:sta toimii ajattelemattomasti viisumikysymyksessä meidän itäsuomalaisten etuja vastaan.

Saimaan kanavaan varatut rahat käytettävä teiden kunnostukseen Etelä-Karjalassa. Ei enää paikkaa paikan päälle vaan uusi kunnon pinta esim välille Lpr-Ylämaa. Paksut paikat vaarallisia talvella.

Kiekkoilijan palkoilla on helppo maksaa suurempikin sähkölasku.

Venäläisten turistiviisumit ja kaksoiskansalaisuus katkolle. Puolensa on valittava. Suomessa voi vakituisesti asua suomea puhuvat ja itsensä elättävät. Suomeen on tervetulleita sotaa vastuttavat ja demokratiaa kannattavat.

Eksoten päivystysruuhkat ovat jatkuvia ympäri vuoden, ei vain kesällä. Jonotus aika itselläni on aina ollut 5–6 h päivystyksessä. Ajanvarauspuhelimen jonotusajat eivät pidä paikkaansa. Ikinä en ole pääsyt keskimäärin aikoihin. Jonotusaika 10 min ei ole toteutunut ikinä! Takaisinsoittoaika heinäkuussa oli 2–3 h.

Sinä nuori mies joka kaupan kassalla maksoit kukkani. En tuntenut sinua, etkä sinä minua. Lämmin kiitos, oli yllätys. Mukavaa kesän jatkoa ja iloa elämään!

Mummeli

Mitä Venäjä-myötäilijä Eero Heinäluoma teki Kotkaniemi-seminaarissa? Siksi jätin menemättä.

Suomen ja Venäjän raja kiinni ja heti. Nyt on päättäjien näytettävä meille, että pystytte tekemään päätöksen, jolla osoitetaan, että emme hyväksy venäjän sotaa Ukrainassa.

Tosi hienoa kun vesitorni sai kahvilan. Ylhäällä kiikaroivat, ei yhtään mukavaa havaita kun kiikaroitte suoraan asuntoihin.

Veronalennus vastaa merkittävää palkankorotusta. Hyvinvointipalvelujen säilyttämisen kannalta veronkevennys on parempi kuin palkankorotukset.

Meinasin lähteä Jyväskylään kattomaan rallia, mutta Boikotoinkin sitä kun Venäläiset saa osallistua siihen. Virolla oli selkärankaa kieltää Suomi kumartaa itään edelleen ja pyllistää länteen!

Sinä punaisen h-auton ajaja, pysähdyit yhtäkkiä eteeni Taavetissa Kivimäen risteysalueella 03. elokuuta klo 20 ilman vilkkua tai muuta ennakkovaroitusta!

Muutin Länsi-Suomesta vireään Lauritsalan kauppalaan. Lappeenranta on tehnyt huonoa kaupunkipolitiikkaa Lauritsalassa. Sen olisi pitänyt pitää kunnia-asiana säilyttää ne palvelut, jotka Lauritsalassa oli. Varsinkin lukion ja terveyskeskuksen alas-ajo on anteeksiantamaton virhe.

Päästetään venäläiset ostoksille, mutta myydään siten, että maksavat tuon 24 % alv:n suoraan Ukrainan jälleenrakentamiseen.

Saisiko jostain pieniä Ukrainan lippuja, joita voisi laittaa pysäköityjen venäläisten autojen tuulilasiin niin kuin sakkolapun?

Asiakkaiden etu on saada oikea-aikaista hoitoa. Omalääkäri ei ole ratkaisu. Sain oikeaa hoitoa sairauksiin erikoislääkäreiltä. Vääriä pitkittyneitä diagnoosia. Turhia ja haittoja lisääviä lääkkeet lopetettu. Vähäiset resurssit tulee kohdentaa oikein Eksotessa. Lopettakaa turhanpäiväiset omalääkärihöpötykset.

Valveutunut omasta terveydestä huolehtiva

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Mainos: Lappeenrannan seurakuntayhtymä

Ehdokkaaksi seurakuntavaaleihin? Isoja ja pieniä päätöksiä, joilla on väliä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka