Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Ei kai siihen kaupungilta lupaa tarvitse kysyä, jos haluaa osoittaa tukensa Ukrainalle

Kyllä oli joustavaa ottaa koronarokote Eksoten Ison-Kristiinan pisteessä 28.7. Ilman ajanvarausta rokotettavaksi, ystävälliset ja osaavat hoitajat kerta kaikkiaan. Huumoria unohtamatta!

Ei kai siihen kaupungilta lupaa tarvitse kysyä, jos haluaa osoittaa tukensa Ukrainalle. Olemmeko liian kuuliaisia kansalaisia ja odotamme ylemmän tahon lupaa olla avoimesti jonkun puolella tai jotakuta vastaan? Liput rohkeasti näkyviin!

Näyttää vahvasti siltä, että Turkki saa potkut Natosta ja Unkari Euroopan Unionista. Hyvä niin.

Kiitos,että saimme tietoa siitä helikopterijupakasta! Pöyristyttävää luettavaa, mikä on ihmishengen arvottaminen, kun poliittinen etu ajaa ohi. Saarikon kepulle ei kunnian kukko laula!

Kansalaistorin ja Marian aukion arkkitehtuuri muistuttaa hämmästyttävän paljon Itä-Saksan rakennelmia. Viihdy siinä sitten.

Taipalsaari Sounds on ajatellut asian hyvin eikä sotke genrejä samana päivänä. Jos Pyhimys olisi ollut Lyytisen ja Silvennoisen kanssa samana päivänä, en olisi mennyt. Eikä olisi moni muukaan.

Kannattaisiko lopettaa se vihoittelu venäläisiä kohtaan. Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa!

Käsittämätöntä kaksinaismoraalia Suomen valtiolta. Toisella äänellä tuomitaan Venäjän tuhoamissota ja toisella äänellä rukoillaan Venäläisiä ostosmatkailijoita ilakoimaan vapaudesta ja halvemmista hinnoista. Omat kansalaiset kärsivät korkeista hinnoista. Rajat kiinni!