Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Milloin metsäyhtiö aikoo hakea pois hakkuujätteensä Hopeavuorelta?

Nyt on onnittelujen paikka: hienoa LUM ja Lappeenranta. Alisa Vainio, Kristiina Halonen ja Elisa Neuvonen, omat ennätykset ja yksi Suomen ennätys. Ollaan sentään MM- kisoissa. Olette ilmiselvästi suurten kisojen ainesta. Jäämme odottamaan jatkoa.

Jos venäläiset bussit valtaavat taas Prisman parkin, vaihdamme ostospaikkaa... ja pitemmäksi aikaa.

Asiakasomistaja

Putinin rikkoi heti sopimusta varmistaa viljakuljetukset nälkää näkeville ampumalla ohjuksia Odessan satamaan kaukaa rajojen takaa. Hävytöntä toimintaa vastuuttomalta mieheltä.

Venäjän kansa on omalta osaltaan vastuussa Putinin toimeenpanemasta kansanmurhasta Ukrainassa. Venäjän kansa voi pysäyttää Putinin. Itse hän ei osaa lopettaa tappamista.

Milloin metsäyhtiö aikoo hakea pois hakkuujätteensä Hopeavuorelta? Luulisi reilun vuoden aika jo riittävän. Milloin kaupunki aikoo hävittää samasta paikasta sen raiskatun puusepänverstaan?

Kyllä Taipalsaaren kunta osaa karkottaa ainakin mökkiläiset. Kun joku pieni tapahtuma, niin ei saa parkkeerata eikä hakea vettä ja kohta ei saa mennä kauppaankaan. Kunnan markkinointi: ei, ei, ei...

Outoa. Suna Kymäläisellä selkeä kanta maakauppoihin, mutta venäläisten viisumiasia on hänelle vaikea kysymys (IS 22.7.) Tuuliviiri.

Sunisenselällä veneillessä huomaa hyvin, miten tietyille taloille Tyysterniemessä on hakattu kaupungin metsään Saimaa-näkymä.

Viro lopetti turistiviisumien myöntämisen Venäjän kansalaisille. Meillä suomettuminen jatkuu eli Venäjä edelleen määrää miten Suomessa toimitaan. Polvillaan ollaan idän suuntaan. Häpeällistä.

Venäläisten turistiviisumit jäihin koko Schengen-alueella kunnes Venäjä vetäytyy Ukrainasta ja lopettaa vihollisuudet

Venäläiset saavat Telegramin kautta tietoa toimistaan Ukrainasta, jos vain haluavat. Suomessa käynti ei heidän käsityksiinsä sodasta vaikuta. Mutta se voisi vaikuttaa että Schengen-alue sulkee rajan.

Kuka päättää, milloin ja miten Lappeenrannassa näkyvästi muistetaan Pave Maijasta? Pitkään on odotettu, "keskipenkille" takojakin valmiina!