Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Pitkän odotuksen jälkeen pääsin keskussairaalan poliklinikalle, ja pettymys oli suuri

95E-bensan hintoja perjantaina 22.7. Lappeenranta lähes 2,40, Luumäki n. 2,22, Kouvola 2,18....Trendi on aina tämä. Miksi?

Pitkän odotuksen jälkeen pääsin keskussairaalan poliklinikalle, ja pettymys oli suuri. Ei tullut rauhallista keskustelua, ei mitään keskustelua. Lääkäri ei edes esitellyt itseään, en tiedä, kenen vastaanotolla kävin! Ei kertonut tehdyistä tutkimuksista. Sisään-ulos! Näin toimi erikoislääkäri, ei mikään noviisi.

On se outoa, että sotaa käyvän maan kansalaiset saavat tulla rajan takaa verovapaille ostoksille. Raja kiinni, kunnes Venäjä lopettaa Ukrainan totaalisen tuhoamisen.

Mursu menee museoon, jäänteistä tehdään Kankaanpäässä biodieseliä. Ehdotan, että diesel jaetaan pieniin eriin jota voi ostaa sijoituksena tai luovuttaa hyväntekeväisyyteen. Lappeenrannan businessmilli ei edes kykenisi kehitysideoineen kuin saunamaailmaan.

Täysin moraalitonta sallia venäläisten turistiostosmatkailu. Samalla kun ukrainalaiset maksavat verellään suuren hinnan, täällä kierretään pakotteita turkkilaisilla luottokorteilla, saksalaiset laatuautot huolletetaan halvalla eurolla ja ostetaan esim. alvitonta juustoa.

Oikeutta

Venäläiset ostosmatkailijat ovat tarpeellinen ja oikeutettu piriste Itä-Suomelle. Se on myös oivallinen keino saada turistien mukana vietyä totuudenmukaista tietoa Ukrainan "operaatiosta".

Olen monta vuotta odottanut, että kauppoihin saataisiin paperiset hedelmä-vihannespussit. Nyt ilokseni Citymarkettiin on ilmestynyt paperiset hedelmä-biojätepussi samassa. Minä ja luonto kiitämme suuresti!

Nyt olisi seurakunnan aika ruveta suunnittelemaan ja toteuttamaan Lepolan hautausmaan pysäköintipaikan valaistusta. Tilanne kaoottinen jouluna.