Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lemin Kuukanniemessä kolaroitiin perjantaina kahdesti – Ensin törmäsivät moottoripyöräilijä ja henkilöautoilija, sitten traktori ja mönkijä

Juvolantiellä Lemillä sattui perjantaina kaksi liikenneonnettomuutta. Ajallisesti ensimmäinen, hieman kolmen jälkeen sattunut törmäys oli moottoripyöräilijän ja autoilijan risteyskolari.

Komisario Jukka Tylli Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että tapaus sattui Juvolantien ja Raikulintien risteyksessä Kuukanniemessä.

– Moottoripyöräilijä oli tullut Raikulitietä Juvolantien risteykseen, eikä havainnut oikealta tulevaa henkilöautoa, Tylli sanoo.

Törmäys sattui hiljaisin nopeuksin. Henkilövahinkoja ei sattunut, mutta ajoneuvot kärsivät pieniä vaurioita. Henkilöautosta vaurioitui tuulilasi ja moottoripyörästä peili.

Päivystävä palomestari Sami Backman Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, ettei pelastuksella ollut onnettomuuspaikalla tehtävää.

– Osallisena ollut moottoripyöräilijä oli itse soittanut hätäkeskukseen ja erikseen ilmoittanut, ettei ensihoitoa tarvita, Backman sanoo.

Mönkijä traktorin takahaarukkaan

Juvolantiellä sattui iltapäivällä toistamiseen, kun mönkijän ja traktorin kuljettajat törmäsivät hieman ennen iltapäiväviittä.

– Traktori oli peruuttamassa tielle, kun mönkijä törmäsi siihen, kertoo paloesimies Hannu Kokkonen Lavolan paloasemalta.

Kuljettajat olivat molemmissa ajoneuvoissa yksin. Mönkijän kuski loukkaantui ja kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Traktorin kuljettaja välttyi vammoilta.

Mönkijä törmäsi traktorin perähaarukkaan. Traktori selvisi vahingoitta, mutta mönkijä kärsi pahempaa vahinkoa.

– Kyllähän siitä osia irtoili, mutta en osaa sanoa, menikö se lunastuskuntoon, Kokkonen sanoo.

Päivitetty 22.7.2022 kello 19.22: lisätty jälkimmäisen onnettomuuden tiedot.