Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Pakotteet on päällä, mutta tänne ne vaan pääsevät shoppailemaan

Voisikohan mansikoitten myyjät siinä kojulla poistaa pilaantuneet yksilöt myytävistä mansikoista? Äsken litran ostin, puolet pilaantuneita, kiva.

Kapeat kohdat tietyömailla, joissa ajo-oikeus osoitettu nuolilla, voisiko niihin laittaa suosiolla liikennevalot? Kun ei osaa näköjään ihmiset niiden merkkien mukaan toimia.

Pakotteet on päällä, mutta tänne he vaan pääsevät shoppailemaan, samalla toisaalla teurastus käynnissä. Aivot menee solmuun, en ymmärrä tätä logiikkaa.

Venäläisiä juustonostajia esitellään Suomen tiedotusvälineissä. Täysin typerää. Sen sijaan jakaisitte riippumatonta tietoa venäjäksi heille rajalla.

Fortumin toimitusjohtajalle maksettiin 423 000 euron "kannustinpalkkio" Uniperin "onnistuneesta" toiminnasta tämän vuoden huhtikuussa. Kuukausi palkka on 125 000 euroa johon liittyy vapaa auto- ja puhelinetu. Bonuksia vielä paljon muita. Sössimisestä iso lasku joillekin.

Suomalaiset kauppiaat tukevat Venäjän käymää Ukrainan sotaa. Eräs kertoi E-Saimaassa, ettei kysele eikä välitä jos joku ostaa tuhannen euron kännykän. Eikö kauppiaan velvollisuus ole kertoa millä hinnalla tavaraa saa "laillisesti" viedä ulos maasta? Onpa ahneus huipussaan.

Nyt luulisi tulleen selväksi kateellisille paperimiesten mollaajille, ettei UPM kärsinyt lakon seurauksista pätkääkään. Pesonen on kehunut, kuinka hyvin pyyhkii. Tulosta on tehty.

Näköjään mikään ei ole pahe kun rahaa vaan tulee. Putin tappaa ja Etelä-Karjalan kauppiaat hymyssä suin taputtavat käsiään.

Venäläisten pitää lopettaa sotiminen ja ihmisten tappaminen Ukrainassa ja Syyriassa.