Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksi kuoli ja kolme loukkaantui vakavasti Kouvolassa henkilöauton ulosajossa Kuutostiellä

Kuutostie oli onnettomuuden vuoksi poikki liikenteeltä.

Kuutostiellä sattui lauantaina iltapäivällä henkilöauton ulosajo, joka vaati yhden ihmisen hengen.

– Autossa oli neljä henkilöä, joista yksi menehtyi ja kolme loukkaantui, yleisjohtaja Harri Horttanainen Kaakkois-Suomen poliisista kertoo.

Poliisi kertoi aiemmin, että autossa olisi ollut vain kaksi henkilöä.

– Nyt tuo tieto on tarkentunut.

Horttanaisen mukaan osa loukkaantuneista sai vakavia vammoja.

Onnettomuus sattui Tykkimäen ja Utin välisellä tieosuudella. Hälytys keskisuuresta liikenneonnettomuudesta tuli hieman ennen kahta iltapäivällä.

Kuutostie oli onnettomuuspaikan kohdalta suljettuna useita tunteja, ja poliisi ja pelastuslaitos ohjasivat liikennettä. Tie saatiin auki liikenteelle normaalisti noin viiden aikaan iltapäivällä.

Tieliikenneoperaattori Ossi Riikonen Tieliikennekeskuksesta kertoi aiemmin, että tien sulkeminen johtui pelastushelikopterin laskeutumisesta paikalle.

Kaakon Viestinnän toimittaja ajoi onnettomuuspaikan ohi pian tapahtuneen jälkeen. Hänen mukaansa auto oli päätynyt ojaan kyljelleen. Paikalla oli runsaasti hälytysajoneuvoja.

Päivitetty 9.7.2022 kello 15.01: lisätty toimittajan silminnäkijähavainnot ja päivitetty otsikkoa. Lisätty kello 15.19 tieto henkilövahingoista. Lisätty kello 18.24 tieto siitä, että onnettomuudessa loukkaantui kolme henkilöä ja että tie on auennut liikenteelle.