Lappeenrantalainen it-yritys Miradore myydään – Miljoonatuloksen tehneen pilvipalveluyhtiön omistaa jatkossa yhdysvaltalaisjätti GoTo

Yhtiön omistavat tällä hetkellä ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö sekä joukko pienomistajia. Pääkonttoriaan Miradore pitää Skinnarilassa.

Lappeenrantalainen it-yhtiö Miradore oy. vaihtaa omistajaa. Pilvipohjaiseen laitehallintaan erikoistuneen yhtiön on aikeissa ostaa yhdysvaltalainen GoTo, selviää Miradoren tiedotteesta.

Tällä hetkellä Miradoren omistavat ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Standout Capital sekä joukko pienempiä osakkeenomistajia.

– Miradorea käytetään jo yli 180 maassa, ja yhdistymällä alan johtavan toimijan GoTo:n kanssa meillä on mahdollisuus viedä palvelumme aivan uudelle tasolle, kehuu tiedotteessa Miradoren toimitusjohtaja Simo Salmensuu.

Yhtiön nimeä kantava Miradore-palvelu on erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin kehitetty mobiililaitehallinnan pilvipalvelu. Se sulautuu yrityskaupan myötä osaksi GoTo Resolve -palvelua.

Vuonna 2021 Miradoren liikevaihto oli 7,4 miljoonaa euroa, ja tilikauden tulos oli 1,03 miljoonaa euroa voitollinen. Yhtiö työllisti viime vuonna 46 henkilöä. Se on perustettu Lappeenrannassa vuonna 2006 ja pitää pääkonttoriaan Laserkadulla Skinnarilassa.

Miradoren ja GoTo:n palvelut yhdistyvät vuoden 2023 alkupuolella yrityskaupan toteutumisen jälkeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka