Niko Pöllänen otti ensiaskeleet tislaajaksi ollessaan 15-vuotiaana Lappeenrannan Fazerin makeistehtaalla töissä – Vauhdikas elämä pysähtyi lopulta masennukseen

Hankalaan elämäntilanteeseen ajautunut Niko Pöllänen on joutunut pohtimaan, arvostaako hän enemmän menestystä vai mielenterveyttä. Muutto Tahkolle oli sekä irtiotto kuormittavasta arjesta että uusi alku.

Niko Pöllänen istahtaa Lappeenrannan satamassa ravintolalaiva Armaadan terassille. Naapuripöytiin kuljetetaan hellepäivänä kovaa vauhtia tuopeissa ja laseissa jos jonkinlaista juomaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi