Estarit | Lauritsalan koulun pihalla rellestää mopojannujen ja romuautojen ralli

Kokoomus sallii häirinnän sisäisessa kontrollissa. Sitten kun asiat tulee julki, ruvetaan valehtelemaan tapahtumista ja ollaan olevinaan napakoita ja välittäviä. Onneksi on vaalit kohta ovella. Puolueen johto ollut tietoinen asioista, oliskohan pitänyt reagoida ajoissa.

Lauritsalan koulun pihalla rellestää mopojannujen ja romuautojen ralli. Tietokatu täysin kumin polttama ja illasta yöhön jatkuvaa huudatusta päivästä toiseen. Hallituskadulle tarvitaan hidasteet! Näitäkö ei saada kuriin?

Kiitos Joutsenon Naislaulajat ja Maria Kuusiniemi mahtavasta konsertista Lappeen kirkossa. Oli tosi onnistunut ja mieleen painuva tilaisuus.

Vuonna 1968 valmistuneen Saimaan kanavan ja maakaasuputken risteyksen sanottiin olevan maailman hiljaisin risteys. Nyt se toteutui 54 vuoden viiveellä.

Topi Toimeton

Sammonlahdessa hanhet estävät lasten uimisen paskomalla bakteereita. Entä Myllysaari? Tämä on viherpesua. Vieraslaji, ainakin kaupungissa. Kelpaa pataan ja mausteet perään. Näin on.

Leivänostaja ihmettelee, kun ukkelit istuvat kahvilla hattu päässä! Missä sivistys, missä hyvät tavat?

Pukeutuisin mielelläni nättiin leninkiin kesällä, mutta kaupoissa ei ole myytävänä kauniin värisiä, siroja kenkiä. Alkakaa äkkiä tuomaan niitä esim. Saksasta.

Kokoomuksella meni liian hyvin ja sitten löydettiin Rydman. Kannattaa kaivaa muidenkin puolueiden "Rydmanit".

Urheilupomot vanhoja miehiä. Naisilla ja tytöillä minimalistiset urheiluasut, miesurheilijoilla asialliset vaatteet. Hei haloo, mitä ukkeleiden päässä liikkuu?

Lappeenrannan naispesäpallo on kriisissä. Nyt ei enää puheet lämmitä. Lantta tarvitsee kaveriksi tekijöitä.

Roskakuskeilta ei kai vaadita yli 100 ÄO:ta, mutta voisi roskikset palauttaa siihen mistä ne ottikin. Huonokuntoinen ikäihminen ei saa siirrettyä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka