Löytyykö sinulta Etelä-Karjalan ihastuttavin kesäkeidas? Etelä-Saimaa etsii persoonallisia pihapiirin oleskelupaikkoja

Etelä-Saimaa hakee kesäjuttuunsa persoonallisia kesäkeitaita, joissa on mukava viettää aikaa. Onko sinun kesäkeitaasi valloittava leikkimökki, ihastuttava huvimaja vai parvekkeella oleva rento terassin nurkkaus? Ilmianna sopiva kohde!

Onko sinulla, sukulaisellasi tai tuttavallasi Etelä-Karjalan seudun kaunein, persoonallisin tai muuten ihastuttavin kesäkeidas? Etelä-Saimaa etsii nyt kesäjuttuunsa persoonallisia ja viihtyisiä pihapiirin rentoutumispaikkoja.

Kyseessä voi olla parvekkeella oleva lokoisa nurkkaus, valloittava leikkimökki tai ihastuttava huvimaja. Keidas voi olla myös rento terassinurkkaus, vehreää kasvillisuutta ympäröivä patio tai mikä tahansa muu kesäinen oleskelupaikka pihapiirissä.

Tärkeintä on, että paikkaa käyttävien on mukava viettää siellä aikaa ja nauttia kesästä.

Millainen sinun kesäkeitaasi on, ja mikä tekee juuri siitä mukavan ja viihtyisän? Missä se sijaitsee, ja mikä sen rakentamiselle on toiminut innokkeena? Kerro myös, ketkä keitaalla vapaa-aikaansa viettävät ja mitä siellä yleensä tehdään!

Vinkkaa omaa kohdettasi tämän jutun lopusta löytyvällä Etelä-Saimaan verkkokyselyllä. Tietojen ohella liitäthän mukaan ainakin yhden kuvan kesäkeitaastasi. Kysely aiheesta on avoinna keskiviikkoon 29. kesäkuuta asti.

Voit myös laittaa kohteen tiedot, omat yhteystietosi ja kuvia keitaastasi sähköpostilla minna.hytti@esaimaa.fi.

Kyselyn vastauksia ja kuvia on tarkoitus käyttää lehtijutun lähtökohtana. Lähetäthän vain kuvia, joiden julkaisemiseen sinulla on oikeudet ja lupa kuvissa esiintyviltä ihmisiltä. Kerro myös kuvan yhteydessä, keitä kuvissa on. Lähettäessäsi kuvia kesäkeitaasta myönnät Kaakon Viestinnälle kaikki oikeudet kuvaan, edelleenluovutusoikeus mukaan lukien.

Otamme yhteyttä mahdollisia lisäkysymyksiä varten, joten jätäthän myös yhteystietosi. Kyselyssä tulleita kommentteja voidaan myös käyttää lähettäjän nimellä jutussa ilman, että Etelä-Saimaa kysyy siihen enää erillistä lupaa.

Alla olevalla lomakkeella pääset ilmiantamaan oman keitaasi!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka