Parikkalan lihatilojen uusi raakamakkara on erikoisuus Suomessa – Villasian ja ylämaankarjan lihojen yhdistäminen vaati tarkkaa analyysia myös rasvan räiskynnästä grillissä

Parikkalalaiset lihatilalliset päättivät kokeilla, kuinka herkullista makkaraa saa aikaiseksi yhdistämällä paikallista villasikaa ja ylämaankarjaa. Uutuusmakkaralle saa kuka tahansa ehdottaa nimeä some-kilpailussa.

Parikkalasta on lähiaikoina tulossa erikoisuus alkaneelle grillikaudelle: villasian ja ylämaankarjan lihasta tehtyä raakamakkaraa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi