Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Kokoomus hakee irtopisteitä kritisoimalla Valtakadun pihakadun statusta

Miksi ihmeessä Lappeenrannassa lisättäisiin Venäjä riippuvuutta käyttämällä Rakkolanjokea jätevesien purkamiseen? Vuoden 2015 vaihtoehto ei nykytilanteessa järkevä.

Jyväskylässä käydessäni huomasin terassin pöydillä muovikäärmeitä. Ei ollut lintuja häiritsemässä ruokailijoita.

Mustatukkainen valtuutettu: Valtakadulta tuleva väistää Kirkkokadulla ajavaa. Se on pihakatu!

Melkein päälle ajettu

Pihakatu ei ole syy asiakaskadolle. Tavaroiden ja kuluttamisen sijaa hyvinvoinnista on tullut ykkönen. Lahjat on muuttuneet aineettomiseksi; kaupunkikävely, yhteinen hetki puistossa. Marian aukiosta/Valtakadusta tulee lippulaiva. Puhdas, meluton kaupuki-ilma, jossa linnut laulaa.

Sinä tunnettu henkilö, joka veit Mälkiältä Leijonapolun parkkipaikalla istuinpenkin lankut. Palauta samaan paikkaan viipymättä.

Kokoomus hakee irtopisteitä kritisoimalla Valtakadun pihakadun statusta. Valtakatu ei ole enää liikekeskustaa, eikä sellaiseksi tule.

Onko liikuntatoimella vastuuhenkilöä, joka hoitaisi nettiin realiaikaiset uimahallin aukioloajat? Jos taidot ei riitä, niin kiertoon.

Vitkutellaanko Kisapuiston jäähallin suunnittelussa, koska Saipa ja rahamiehet eivät ole tyytyväisiä valtuuston päätökseen. Saipako täällä päättää verorahojen käytöstä?

Liikennevakuutuslaki koskemaan sähköpotkulautoja ja kypäräpakko kuljettajalle. Myös jonkinlainen "ajokortti", millä varmistetaan, että ajaja tuntee liikennesäännöt.

Onneksi veden virtaukseen venäjä ei voi vaikuttaa. Mikäli vuoksi virtaisi toiseen suuntaan, niin sieltä sitä hybridivaikuttamista vasta tulisi.

Enpä usko, että missään muussa maassa vanhemmat henkilöt lähtevät hyväksyvästi katselemaan, kun nuoriso viettää koulun loppua viinan voimalla.

Arboretumin vastainen liike on taas saavuttanut osavoiton. Kävelyreitti Liikennepuiston läpi on estetty.

Kyllä olisi Huhtiniemen laituri niin pieni, mutta iso ilo monille investointi kaupungille verrattuna moneen muuhun asiaan.

Jäähallista puheen ollen Lappeenranta pysyköön vaan junttikaupunkina, mutta Saipa saisi joskus pärjätä sielä kärkipäässä.

Tulkoon jäähalli minne tahansa, niin se vaatii ison pysäköintitilan. Meillä ei ole metroa, ei ratikkaa ja linja-autokin on harvojen herkkua harvakseltaan.

Lapsillakin on oikeus juhlavaan juhlaan, sisätiloissa ilman itikoita, mäkäräisiä, lannan hajua ja kylmää ilmaa. Ei enää edes korona olisi estänyt.

Paleltunut