Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Catzin Elena Melto valittiin Naisten Korisliigan parhaimmaksi pelaajaksi – "Nyt alkaa palkintopaketti olla kasassa"

Catz Lappeenrantaa edustava Elena Melto valittiin Naisten Korisliigan parhaimmaksi pelaajaksi. Valinnan tekivät liigan joukkueiden valmentajista ja kapteeneista koostunut raati.

– Tämä palkinto tuntuu uskomattomalta, en löydä sanoja. On hienoa saada tämä, palkinto kotimaisena pelaajana. Nyt alkaa palkintopaketti olla kasassa, Melto kertoi Korisliigan julkaisemassa tiedotteessa.

Suomen kansalaisuuden vuonna 2018 saanut Melto on palkittu Vuoden ulkomaalaisvahvistuksena vuosina 2012 ja 2016. Finaalien arvokkaimman pelaajan tittelin hän sai vuonna 2010 sekä 2013.

Catzin laitahyökkääjänä pelaavan Melton pistekeskiarvo oli tällä kaudella 20,2 ottelua kohden, mikä on hänen tähän astisen uransa kovin suoritus. Levypalloja napsahti 9,8 per ottelu ja koriin johtaneita syöttöjä syntyi 3,4 ottelua kohti.

36-vuotias Melto onkin eräs menestyneimmistä Naisten Korisliigan pelaajista. Hänen tililtään löytyy seitsemän Suomen mestaruutta, kuusi SM-hopeaa, yksi pronssi ja viisi cup-mestaruutta.