Lappeenrantalainen Laura Saarainen tekee 35 kakkua valmistujaisviikonloppuna – Etelä-Saimaa selvitti, vieläkö paikallisilta kakkuyrittäjiltä saa tilattua kakkuja kevään juhliin

Kakkuyrittäjille kevät on vuoden kiireisintä aikaa. Lappeenrantalaisleipurit paljastavat, mitkä kakut ovat heidän suosikkikakkujaan.

Erityisruokavalioiden lisääntyminen näkyy myös kakkutilauksissa, yhteen tilaukseen saattaa kuulua gluteenittomia tai vegaanisia kakkuja. Kakkutrendit pysyvät usein vuodesta toiseen samanlaisina. Paikallisilla kakuntekijöillä on myös bravuureita, joita menee kaupaksi reilusti enemmän verrattuna muihin tuotteisiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Saimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi