Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etelä-Saimaa etsii Lappeenrannan seudun mukavinta mökkiä – Kerro vinkkisi toimitukselle

Etelä-Saimaa tekee kesän aikana juttuja Lappeenrannan seudun kesämökeistä. Lukijat pääsevät äänestämään ehdokkaista mukavimman.

Saako juuri sinun mökilläsi parhaimmat löylyt? Tai onko siellä ihanin uimapaikka pulahtaa kesäiltana? Oletko panostanut erityisesti puutarhan tai mökin sisätilojen viihtyvyyteen?

Etelä-Saimaa etsii tänä kesänä Lappeenrannan seudun mukavinta mökkiä. Jos sellainen löytyy itseltäsi tai vaikka sukulaiseltasi tai tuttavaltasi, kerro meille siitä.

Teemme kesän aikana juttuja ilmiannetuista kesämökeistä. Myöhemmin kesällä lukijat voivat äänestää ehdokkaista suosikkiaan. Kesän lopuksi kerromme, mikä mökki on äänestetty Lappeenrannan seudun mukavimmaksi.

Kerro, miksi juuri sinun mökkisi on mukavin ja millainen mökkeilijä olet. Mitä asioita mökissäsi ja mökkeilyssä arvostat? Miten haluat mökillä aikaasi viettää? Onko mökki löhöilyä vai puuhastelua varten?

Kerro omin sanoin perustietoja mökistäsi ja sen sijainnista. Kerro myös, ketkä mökilläsi vapaa-aikaansa viettävät. Missä asutte, minkä ikäisiä olette ja onko teillä lemmikkejä?

Toivomme vastaukset 30.5. mennessä joko tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen uutinen@esaimaa.fi. Kirjoita vastauksesi alkuun saatesanoiksi: Mukavin mökki. Liitä mukaan myös ainakin yksi kuva mökistäsi sekä yhteystietosi!