Etelä-Saimaan verkkosivut uudistuivat – Anna palautetta uudesta ulkoasusta

Etelä-Saimaan verkkopalvelu on uudistunut. Sivuston uusi ulkoasu tuo etusivulle aiempaa enemmän juttuja sekä osastokohtaisen jaottelun. Nyt esimerkiksi talous-, kulttuuri- ja urheilujutut löytyvät etusivulta omista lohkoistaan.

Uudessa ulkoasussa on kiinnitetty erityisesti huomiota mobiilikäytettävyyteen. Valtaosa Etelä-Saimaan verkkosivuilla kävijöistä käyttää sisältöjä älypuhelimellaan. Tiiviimpi asettelu tekee sivuston selaamisesta sujuvampaa. Tarjontaa etusivulla lisää osaltaan mahdollisuus selata juttuja esiin myös sivuttain, oikealta vasemmalle.

Uudistuksessa on pyritty helpottamaan käyttäjien liikkumista sivustoilla. Uudistus ei vaadi sisäänkirjautuneilta tilaajilta toimenpiteitä. Jos käyttämäsi laite tuo yhä vanhan verkkopalvelun näytöllesi, sivuhistorian tyhjentäminen auttaa.

Uudistus otettiin tiistai-iltana eri muodoissaan käyttöön kaikissa Mediatalo Keskisuomalaisen lehdissä. Ulkoasu uudistui yhteensä 65 verkkopalvelussa. Etelä-Karjalassa uuden ilmeen saivat myös Uutisvuoksen, Paikallislehti Joutsenon, Luumäen Lehden ja Länsi-Saimaan Sanomien verkkosivut.

Mainos: Etelä-Saimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka