Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etelä-Saimaa toivoo lukijoiltaan kuvia virpomavitsoista – Millaisella varvulla sinä pääset pääsiäistunnelmaan?

Pajunkissoja kreppipaperiin kiedottuna tai ehkä koivunoksa, jossa hiirenkorvaa koristaa höyhen? Millaisia vitsoja Etelä-Saimaan lukijoilta mahtaakaan löytyä tänä pääsiäisenä? Kerro se meille kuvin!

Etelä-Saimaa toivoo lukijoitaan kuvia pääsiäisvitsoista. Toimitus kokoaa kuvista jutun hiljaista viikkoa ilahduttamaan.

Voit lähettää kuvan sinulle mieluisasta vitsasta osoitteella ilmio@esaimaa.fi maanantaihin 11. huhtikuuta kello 13 mennessä. Kerro viestissä vitsan tiedot, kuten tekijä, vitsan tarina ja muut oleelliset tiedot. Kerro toimitukselle myös kuvan ottajan ja lähettäjän nimi, osoite ja puhelinnumero. Kuvat julkaistaan nimellä, ja yhteystietoja toimitus tarvitsee mahdollista yhteydenottoa varten.

Jos vitsakuvassa esiintyy ihmisiä, kerro myös heidän nimensä. Kuvissa esiintyviltä ihmisiltä tai heidän huoltajiltaan pitää olla lupa kuvan julkaisemiseen Etelä-Saimaassa.

Lähetäthän vain kuvia, joiden julkaisemiseen sinulla on oikeudet. Lähettäessäsi kuvan myönnät Kaakon Viestinnälle kaikki oikeudet kuvaan, edelleenluovutusoikeus mukaan lukien.

Lähetä vitsakuvasi osoitteella ilmio@esaimaa.fi 11.4. kello 13 mennessä.