Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ihmeellisiä asioita käsittelevä kirjoituskilpailu käynnistyy Kalevalan päivänä

Outopia-tapahtuma järjestää kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille Ihme ja kumma -kirjoituskilpailun Suomessa. Kirjoituskilpailu järjestetään Suomessa jo 12 kerran, keerotan kisan tiedotteessa. Kirjoituskilpailun teema on kaikissa sarjoissa nimensä mukaisesti ihme ja kumma. Teksti voi kertoa kummista asioista scifi-hengessä tai ihan arjen kummista asioista ja tapahtumista.

Kilpailu alkaa Kalevalan päivänä 28.2. ja tekstin on oltava valmis 15.5. Aikaa kirjoittaa on siis hieman yli kaksi ja puoli kuukautta. Kilpailuun saa osallistua kuka vaan, sillä sarjoja kilpailussa on ihan kaikenikäisille. Sarjoja kirjoittajille on kolme. On alle 12-vuotiaiden lastensarja, 12–20-vuotiaille on nuortensarja ja yli 21-vuotiaille on aikuistensarja.

Tekstin voi kirjoittaa tietokoneella tai käsin paperille. Teksti saa olla enintään kolme liuskaa eli kolme A4-sivua pitkä. Tekstin voi lähettää sähköpostina tai postissa kilpailun järjestävälle Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukrille.

Parhaat kirjoitukset palkitaan raha-, kirja- ja muilla palkinnoilla 11.6.2022 Outokummussa järjestettävässä Outopia-tapahtumassa. Lisätietoja kilpailusta osoitteesta www.outopia.fi.

Kirjoittaja oli Etelä-Saimaan TET-harjoittelija Kimpisen koulusta.