Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lappeenrannan Rock in the cityssä esiintyvät Uriah Heep, Accept ja Kissa – Paikallisista yhtyeistä Kansalaistorin lavalle nousee Stam1na

Lappeenrannan Kansalaistorilla nähdään heinäkuussa edellisvuosista poiketen myös kansainvälisiä artisteja.

Lappeenrannassa heinäkuussa pidettävillä Rock in the city -festivaaleilla on tänä vuonna mukana kotimaisten artistien lisäksi useita kansainvälisiä esiintyjiä, tiedottaa tapahtumajärjestäjä RH Entertainment.

Kahtena edellisenä festarivuotena 2019 ja 2021 Lappeenrannassa nähtiin ja kuultiin vain kotimaisia artisteja.

Kaksipäiväisen festivaalin avauspäivänä perjantaina 22.heinäkuuta esiintyvät saksalaisen metallimusiikin edelläkävijä Accept, brittiläinen klassikkoyhtye Uriah Heep, pitkään keikkatauolla ollut ruotsalainen Sister Sin sekä kotimaisen raskaan musiikin peruskalustoon kuuluvat Stam1na, Lordi ja Brother Firetribe. Perjantaina lavalle nousee myös viime vuonna ensimmäisen levyn julkaissut Kissa. Kissa on kitaristi, laulaja ja lauluntekijä Günter Kiviojan luotsaama bändiprojekti.

Lauantaina 23.heinäkuuta lavalle nousevat ruotsalaisen rockin tunnetut nimet Hardcore Superstar ja Mustasch sekä yhdysvaltalainen metalliyhtye Kamelot. Kotimaista rockia edustavat Beast In Black, Klamydia, Korpiklaani ja Turmion Kätilöt.

Kolmatta kertaa Lappeenrannassa

Festivaalikiertue pysähtyy ensi kesänä Lappeenrannan lisäksi 11 paikkakunnalla muun muassa Kouvolassa ja Lahdessa.

Tapahtuma on suunnattu aikuisille ja sen ikäraja on edellisvuosien tapaan 18 vuotta. Tapahtuman järjestäjä RH Entertainment kertoo tiedotteessaan festivaalin satsaavan musiikin ohella ruoka- ja juomavalikoimaan.

Tapahtuma on järjestetty Lappeenrannassa vuosina 2019 ja 2021. Vuoden 2020 tapahtuma peruttiin koronapandemian vuoksi.