Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit | Uskokaa huviksee, että lähtee arboreettumit sun muut suojelukset, kuha aletaa oikeesti tarvita niitä parkkipaikkoja

Jos Amiksen valitukset menevät läpi, on selvää, että kaupungin pääsuunnittelijan virka-asema on arvioitava uudelleen.

Löytyisikö kaupungista kelloseppää, joka laittaisi Raatihuoneen kellon vaikka etuaikaan. Nyt lyö lähes 5 minuuttia myöhässä.

Vapaasti äänestäneiden enemmistön vastustus amiksen kaavan osalta osoittaa, että asian valmistelu oli pahasti kesken. Päätösten pitää olla lähes yksimielisiä. Puolueiden ryhmäpäätökset ovat demokratian syöpä. Sen tämäkin tapaus osoittaa.

Kovin on kapea-alainen näkemys Klaus Pelkosella Greenrealitystä! Se on paljon muuta kuin vaan puita ja puistoja.

Ilmaston puolesta

Ei vaan tienhoito toimi kaikki risteys alueet on kuin pyykkilaudalla ajaisi eikö sitä auraa voi käyttää ei se kulu.

Uskokaa huviksee, että lähtee arboreettumit sun muut suojelukset, kuha aletaa oikeesti tarvita niitä parkkipaikkoja.

Nää kaupungin eläkkeellä olevat vanhat virkamiehet olis voineet tehdä töitä aikanaan, ettei nyt tarvitsis vasta alkaa.

Lpr vihreät tuhoaa arboretumia, mutta vahtii yksityisiä metsiä kuin omaansa. Hävetkää!

Eiköhän se ollut Koskenranta, joka säikäytti kaikki demarit. Vihreiden on enää turha puhua mitään Lappeenrannan vihreyden puolesta!

Yritän vaatia lapseltani taloustöiden tekemistä, mutta saan vastaukseksi murjotusta ja tavaroiden paiskintaa. Kuka auttaisi tässä?

Me suomalaiset olemme tunnetusti formula- ja rallikansaa. Luulenpa, et jos rattikelkkailusta tulisi olympialaji, niin kiinnostus lajia kohtaan lisääntyisi maassamme räjähdysmäisesti.

Tiedotusvälineiden pitää antaa urheiijoille työrauha! Ennakko-otsikot mitalista asettavat turhan kovia paineita esim. Hiihtäjille.