Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokoontumisrajoitukset kumottiin Lappeenrannassa, mutta sisätiloissa asiakasmääriä hillitään yhä – Joka kolmas pukukoppi on pois käytöstä

Toiminta pitää järjestää niin, että lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä voidaan ehkäistä.

Lappeenranta poistaa myös sisätapahtumien yleisömäärärajoitukset. Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaan kokoontumisrajoitukset kumottiin perjantaista alkaen.

Kaupungissa on edelleen voimassa avin päätös, jonka mukaan toiminta pitää järjestää niin, että lähikontaktien aiheuttamaa tartuntariskiä voidaan ehkäistä.

Lappeenrannan turvallisuus- ja riskienhallintapäällikön Ari-Pekka Meurosen mukaan asiakasmäärien rajoittaminen on joissain tilanteissa edelleen tarkoituksenmukaista.

– Kukin toiminnan harjoittaja voi toteuttaa tuon velvoitteensa asiakasmääriä rajoittamalla, asiakaspaikka- tai tilajärjestelyillä tai muilla tavoin, hän sanoo tiedotteessa.

Liikuntaryhmät edelleen tauolla, päätöksiä tällä viikolla

Kaupunginorkesterin ja -teatterin osallistujamäärärajoitukset poistetaan. Lippuja tilaisuuksiin myydään niin paljon kuin koronaturvallisesti on mahdollista.

Kirjastojen ja museoiden tapahtumat palaavat helmikuun aikana normaaleihin käytäntöihin.

Liikuntatoimi poistaa liikuntatiloissa olevat henkilömäärärajoitukset, mutta uimahalleissa jatkuu käytäntö, jonka mukaan joka kolmas pukukoppi on poissa käytöstä.

Myllysaaren rantasaunan kävijämäärärajoitukset pysyvät edelleen voimassa.

Liikuntatoimen omat ohjatut ryhmät ovat edelleen tauolla. Niiden jatkosta päätetään tällä viikolla.