Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote: 164 uutta koronatartuntaa Etelä-Karjalassa, sairaalassa edellispäiviä enemmän potilaita

Tautitapausten määrä on kolmanneksi korkein päiväkohtainen lukema.

Eksote raportoi tiistaina 164 uutta koronavirustartuntaa Etelä-Karjalassa.

Määrä on kolmanneksi korkein päiväkohtainen lukema epidemian alusta maakunnassa. Viime viikon maanantaina todettiin 184 ja tiistaina 168 tartuntaa.

Sairaalahoidossa olevien koronatartunnan saaneiden potilaiden määrä on noussut 13:een, kun sitä ennen sairaalahoidossa oli kolmen päivän ajan 10 potilasta ja kahden päivän ajan 8 potilasta.

Tiedot käyvät ilmi Eksoten koronavirussivuilta.

Epidemian alusta varmistettuja koronata​rtuntoja Etelä-Karjalassa on​ tode​ttu​ yhteensä 6 724​​​.

Tilannekuva Etelä-Karjalan sosia​ali- ja terveyspiirin alueella​​​​​​ päivitetää​​n seuraavan kerran viimeistään 8. helmikuuta eli viikon kuluttua tiistaina.

THL tilastoi vain kahdeksan tapausta

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) rekisteröi tiistaina ainoastaan kahdeksan uutta tartuntaa Etelä-Karjalassa.

THL:n mukaan Imatralla oli 1 tartunta, Lappeenrannassa 3, Lemillä 3 ja Luumäellä 1. Parikkalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella ja Taipalsaarella ei raportoitu uusia tartuntoja.

Tiedot käyvät ilmi THL:n tartuntatautirekisteristä.

Sairaanhoitopiirikohtaiset tartuntamäärät päivittyvät THL:n tietokantaan viiveellä, joten Eksoten toteamat uusimmat tartunnat saattavat näkyä tartuntatautirekisterissä vasta tulevina päivinä.

THL on tilastoinut Etelä-Karjalassa yhteensä 6 551 tautitapausta.

Ilmaantuvuus alempi kuin koko Suomessa

Etelä-Karjalassa tartuntojen ilmaantuvuusluku tuoreimmalla (10.–23.1.) seurantajaksolla on 1 141. Koko Suomessa todettujen tapausten ilmaantuvuus vastaavalla jaksolla on 1 975.

Ilmaantuvuus kuvaa tapausten määrää 14 vuorokauden aikana 100 000 asukasta kohden. Tiedot käyvät ilmi THL:n koronavirussivustolta.

Juttua muokattu 1.2.2022 klo 12.33: Täydennetty THL:n tilastoja.