Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote: Etelä-Karjalassa torstaina 138 koronatartuntaa – Sairaalahoidossa olevien määrä laski kahdeksaan

Edellisen kerran sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä on ollut alle 10 loppuvuodesta. Eksote kertoi torstaina 138 uudesta tartunnasta.

Eksote raportoi torstaina 138 uutta koronatartuntaa Etelä-Karjalassa. Todettujen tapausten määrä on edelleen korkea, mutta pienin lukema tällä viikolla.

Aiemmat päiväkohtaiset lukemat tällä viikolla ovat 184 ja 168 todettua tautitapausta.

Tiedot käyvät ilmi Eksoten koronavirussivuilta.

Sairaalahoidossa on kahdeksan koronatartunnan saanutta potilasta. Edellispäivästä määrä on laskenut selvästi, koska tuolloin hoidossa oli vielä 14 potilasta.

Edellisen kerran sairaalassa olevien koronapotilaiden määrä on ollut alle 10 henkilöä viime vuoden lopulla 30. joulukuuta.

Luku ei kerro täyttä totuutta koronatilanteesta, sillä suuri osa varsinkin lieväoireisista tapauksista jää virallisesti toteamatta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tartuntatautirekisteriin kirjattiin torstaina ainoastaan 34 uutta covid-19-tapausta Etelä-Karjalassa.

Lappeenrannassa niistä todettiin 29, Imatralla 4 ja Luumäellä 1. Muissa Etelä-Karjalan kunnissa ei raportoitu uusista tapauksista.

Eksoten mukaan varmistettuja koronatartuntoja Etelä-Karjalassa on todettu yhteensä 6 096. THL:n ilmoittama vastaava lukema on 6 004.

Juttua muokattu 27.1.2022 klo 12.21: Lisätty loppuun THL:n rekisteröimät tartunnat Etelä-Karjalassa.