Lappeenrantalainen Avot sie voi sulkea ovensa helmikuussa, Pressiklubin lopetus on jo varmaa – Juhlapalvelu on auttanut My bakery cafea, kun pienet ruokaravintolat luovivat koronan keskellä

Avot sien ravintoloitsija Heidi Varha asettelee salaatti- ja jälkiruokapöytää lounasta varten. Lounasasiakkaat ovat vähentyneet koronatilanteen pahennuttua, ja uudet rajoitukset ovat puolestaan estäneet kokonaan ravintolalle tuloksen tuovan iltatoiminnan. Anu Kiljunen

Koronarajoitukset ja -tartunnat koettelevat paikallisia pieniä ravintolayrittäjiä nyt kovemmin kuin koskaan pandemian alkamisen jälkeen maaliskuussa 2020.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi