Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ohjatun liikunnan ryhmät tauolle Lappeenrannassa – Teatteri rajoittaa yleisömäärät 50 ja 30 katsojaan sekä lisää esityksiä

Kevään 9 hyvää syytä elää -näytökset perutaan, mutta suuren näyttömän esityksiä tulee lisää.

Kaupungin ohjatun liikunnan ryhmät jäävät tauolle 23. tammikuuta saakka Lappeenrannassa. Kaupunki kertoo tiedotteessa suosittelevansa, että seurojen aikuiset joukkueurheilijat ja harrastajaryhmät noudattavat tilannekuvaryhmän koronasuosituksia kaupungin tiloissa.

Tilannekuvaryhmä eli niin sanottu koronanyrkki kokoontui edellisen kerran tiistaina. Liikuntatoimessa jatketaan 28. joulukuuta tehtyjen kokoontumisrajoitusten noudattamista.

Kaupunginteatteri rajoittaa näytösten katsojamääriä. Suurelle näyttämölle otetaan kerralla vain 50 katsojaa ja pienellä näyttämöllä 30. Rajoitus on voimassa 23. tammikuuta saakka.

Kevään 9 hyvää syytä elää -näytökset perutaan, koska esityksiä ei voida toteuttaa terveysturvallisesti. Niiden sijasta lisätään suuren näyttämön esityksiä.

Idän pikajunan arvoituksen lisäesitykset ovat torstaina 13. tammikuuta ja tiistaina 18. tammikuuta kello 19 sekä Tosissaan−liveä!:n uusi esitys lauantaina 22. tammikuuta kello 13. Esityksiin tarjotaan ensin lippuja niille, joilla on ollut liput ohjelmassa jo oleviin katsojamäärältään 50 henkeen rajattaviin esityksiin.

Asiakaspalvelukeskus Winkki on vaihtomahdollisuudesta yhteydessä lipun 15. tammikuuta Tosissaan−liveä!:een ja 22. tammikuuta Idän pikajunan arvoitukseen ostaneisiin asiakkaisiin.

Kaupunginorkesterin kauden avauskonsertti 20. tammikuuta siirtyy myöhemmäksi, mutta yhdestä konsertin teoksesta tehdään videotallenne, joka julkaistaan verkossa.

Kirjastojen aikuisten tapahtumat ovat joko etämuotoisia tai peruttu. Lapsille suunnatuista tapahtumista järjestetään Pelikellari 11. tammikuuta ja lukukoirailta 18. tammikuuta, mutta osallistujamäärä rajataan korkeintaan kymmeneen.

Museoissa ei järjestetä Museoperjantai-päivää tammikuussa.