Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote: 32 uutta koronatartuntaa, sairaalassa 9 koronapotilasta

Lappeenrannan, Imatran, Savitaipaleen, Luumäen, Parikkalan ja Ruokolahden koronaluvut kasvoivat.

Etelä-Karjalassa on raportoitu 32 uutta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on 9 koronapotilasta, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) koronataulukosta selviää.

Sairaalahoitoa tarvitsevien koronapotilaiden määrä on pienentynyt kahdella, sillä maanantaina Eksote kertoi, että sairaalahoidossa oli 11 koronapotilasta.

Etelä-Karjalassa on nyt varmistunut yhteensä 3 307 koronatapausta pandemia-aikana, Eksote sanoo.

Maakunta on koronaviruksen leviämisaluetta.

Etelä-Karjalan alueellinen koronaryhmä kokoontuu myöhemmin tiistaina arvioimaan tilannetta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) mukaan Lappeenrannassa varmistui 18, Imatralla 4, Savitaipaleella 2 sekä Luumäellä, Parikkalassa ja Ruokolahdella kussakin yksi uusi koronatartunta.

Yhteenlaskettujen koronatapausten määrä on nyt 692 Imatralla, 2 198 Lappeenrannassa, 69 Lemillä, 40 Luumäellä, 27 Parikkalassa, 15 Rautjärvellä, 70 Ruokolahdella, 38 Savitaipaleella ja 146 Taipalsaarella.

Walk in  -rokotuksia tammikuun alussa

Lappeenrannan Armilan terveysasemalla annetaan koronarokotuksia sunnuntaina 2. tammikuuta.

Rokotuksia annetaan Armilassa kello 8.30–16 ilman ajanvarausta, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) kertoo koronarokotussivullaan.

Eksote kertoi maanantaina, että loppiaisena 6. tammikuuta koronarokotuksia annetaan Lappeenrannassa, Imatralla ja Parikkalassa.

Eksoten mukaan Lappeenrannassa kauppakeskus Isossa-Kristiinassa on koronarokotuspäivä myös lauantaina 8. tammikuuta. Ensimmäiseen ja toiseen rokotukseen voi tulla ilman ajanvarausta. Kolmansia rokotuksia annetaan Isossa-Kristiinassa vain ajan varanneille.

Päivitetty 28.12.2021 kello 12:12: Lisätty THL:n luvut