Lukijaäänestys | Onko Hamsu, Lettu tai Birgitta Pallopää Etelä-Karjalan söpöin lemmikki? Nyt on lukijoiden vuoro äänestää Etelä-Saimaan raadin valitsemista kuvista

Etelä-Saimaa etsii Etelä-Karjalan söpöintä lemmikkiä lukijaäänestyksellä. Tässä jutussa voit äänestää lempieläintäsi toimituksen raadin valitsemista kuvista.

Etelä-Saimaa on valinnut Etelä-Karjalan söpöin lemmikki -äänestykseen kymmenen lemmikkieläintä.

Tämän jutun yhteydessä olevassa kyselyssä lukijat pääsevät äänestämään omaa suosikkiaan.

Äänestysaikaa on maanantaihin 13. joulukuuta 2021 klo 16 asti. Voittaja on lemmikki, jolla on tuona ajankohtana eniten ääniä.

Voit äänestää söpöintä lemmikkiä alla olevassa kyselyssä. Klikkaamalla kuvassa olevaa pinkkiä nuolta annat äänesi. Eniten ääniä saanut kuva nousee listan kärkeen.

Voittajakuvan lähettäjälle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ja tieto julkaistaan myös Etelä-Saimaassa verkko- ja paperilehdessä.

Maakunnan söpöimmäksi äänestetty lemmikki palkitaan ruokapalkinnolla. Voittaja voi noutaa palkinnon Etelä-Saimaan toimituksen asiakaspalvelusta.

Toimitus sai kuvia kaikkiaan lähes sadasta eteläkarjalaisesta lemmikistä, ja raadin valinta kymmeneksi finalistiksi oli vaikea. Söpöyshän on katsojan silmässä.

Etelä-Saimaa kiittää kaikkia kisaan osallistuneita lemmikkejä ja niiden omistajia!

Mainos: Etelä-Saimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka