Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eksote kertoo yhdeksästä uudesta koronatapauksesta, sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä laski kahdeksaan

THL raportoi uusia tartuntoja Imatralla, Lappeenrannassa, Lemillä ja Taipalsaarella.

Etelä-Karjalassa on varmistunut yhdeksän uutta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on nyt kahdeksan koronapotilasta, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) taulukosta selviää.

Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä on laskenut kahdella keskiviikosta.

Etelä-Karjalassa on raportoitu yhteensä 2 721 koronatapausta pandemia-aikana, Eksote sanoo.

Eksoten mukaan keskiviikkona otettiin 339 koronanäytettä.

Etelä-Karjala on koronaviruksen leviämisaluetta. Etelä-Suomen aluehallintoviraston odotetaan asettavan maakunnan korkean riskin tapahtumiin rajoituksia niin kuin alueellinen tilannekuvaryhmä suositti.

Maskia suositellaan käytettäväksi ruuhkaisissa, julkisissa sisätiloissa kuten joukkoliikenteessä. Maskisuositus koskee 12 vuotta täyttäneitä, myös koronarokotettuja.

Yli 20 henkilön yksityistilaisuuksia tai juhlia ei pitäisi järjestää.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kirjasi Etelä-Karjalaan kuusi uutta tartuntaa. Koronakartan mukaan Lappeenrantaan ja Lemille kirjattiin molempiin kaksi uutta tapausta, Imatralle ja Taipalsaarelle yksi kumpaankin.

THL:n koronakartta päivittyi torstaina teknisen vian vuoksi parisen tuntia alkuperäistä aikataulua myöhässä noin kello 14.

Päivitetty 2.12.2021 kello 14:09: Päivitetty THL:n luvut.