Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Kuvakilpailu: Etelä-Saimaa etsii Etelä-Karjalan söpöintä lemmikkiä – Lähetä kuva eläinystävästäsi kilpailuumme ja voita kamulle palkinto

Etelä-Saimaan kuvakilpailun söpöin lemmikki valitaan lukijaäänestyksellä. Kuvia voi lähettää itsenäisyyspäivän loppuun saakka.

Etelä-Saimaa etsii Etelä-Karjalan söpöintä lemmikkiä kuvakilpailulla. Päivi Virta-Salo, kuvat arkisto

Jenni Hirvinen, Kati Pullinen

Asuuko kotonasi mitä suloisin Tessu tai ihanin Mauku? Ehkä lehmänsilmäinen marsu tai akvaarion symppis aksolotli? Etelä-Saimaa etsii nyt Etelä-Karjalan söpöintä lemmikkiä kuvakilpailulla.

Kisa on avoin kaikenlaisille lemmikkieläimille. Lähetä kuva lemmikistäsi sähköpostilla osoitteeseen lukijakilpailu@esaimaa.fi viimeistään itsenäisyyspäivän 6.12. 2021 aikana.

Kerro lähettämäsi kuvan yhteydessä lyhyesti lemmikin perustiedot, ikä, asuinpaikkakunta ja lyhyt luonnehdinta. Myös omistajan yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti- ja kotiosoite) on kerrottava toimitukselle mahdollista yhteydenottoa varten.

Etelä-Saimaan toimituksen lemmikkiasiantuntijat valitsevat kuvista kymmenen söpöintä, jotka pääsevät mukaan äänestykseen. Voittaja selviää lukijaäänestyksellä. Lukijat voivat äänestää Etelä-Saimaan verkkosivulla kymmenestä kuvasta mieluisinta söpöliiniä. Voittajakuvan lähettäjälle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja tieto julkaistaan myös Etelä-Saimaassa verkko- ja paperilehdessä.

Maakunnan söpöimmäksi äänestetty lemmikki palkitaan ruokapalkinnolla. Voittaja voi noutaa palkinnon Etelä-Saimaan toimituksen asiakaspalvelusta.

Lähetäthän lemmikkikuvakisaan vain kuvan, jonka julkaisemiseen sinulla on oikeudet ja lupa kuvassa mahdollisesti esiintyviltä ihmisiltä. Lähettäessäsi kuvan myönnät Kaakon Viestinnälle kaikki oikeudet kuvaan, edelleenluovutusoikeus mukaan lukien. Kilpailuun hyväksytään vain sähköpostilla lähetetyt kuvat.

Kuvan lemmikkikisaan voi lähettää osoitteella lukijakilpailu@esaimaa.fi 6.12. 2021 mennessä.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Saimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka