Lappeenrannan keskustaan avautui vähin äänin itämainen ravintola, jonne tulee mausteita yli 3 000 kilometrin päästä – Syyrialaiskokki Mohamed Alokda tekee tahnat, falafelit ja shwarmat alusta asti itse

Olga Kokki ja Mohamed Alokda päättivät perustaa Lähi-itään erikoistuneen ravintolan juuri Lappeenrantaan, koska he pitävät kaupunkia sopivan kansainvälisenä. He odottavat myös turistien paluuta kaupunkiin. Veera Konsti

Mohamed Alokda avaa keittiötason oven ja vetää esille pahvilaatikon. Siellä on pusseja, joissa näkyy erivärisiä jauheita.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Etelä-Saimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty