Savitaipalelaisen ravintola Partarannan keittiö saa uusia välimerellisiä mausteita – Suat ja Mervi Erdem tuovat suositun kesäpaikan nykyaikaan historiaa kunnioittaen

Mervi (vasemmalla) ja Suat Erdem ostivat muutamia viikkoja sitten Savitaipaleen Partakoskella sijaitsevan ravintola Partarannan kiinteistön ja jatkavat siellä yritystoimintaa. Lappeenrantalaisen ravintola Helinin Erdemit avasivat jo vuonna 2004. Kai Skyttä

Kiinnostus Savitaipaleen Partakoskella sijaitsevan ravintola Partarannan kuulumisia kohtaan yllätti uudet omistajat. Lappeenrantalaiset Suat ja Mervi Erdem kiteyttävät kaiken ilouutiseen – Partarannan tarina jatkuu.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Etelä-Saimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty