Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Autoa nakeltiin kananmunilla Lappeenrannassa, kaksi muutakin autoa on joutunut munasateeseen viime viikkoina

Tuoreimmasta vahingonteosta epäillään kahta alle 18-vuotiasta poikaa.

Henkilöautoa heiteltiin kananmunilla Lappeenrannan Salpausselänkadulla viime lauantaina. Poliisi epäilee teosta kahta alle 18-vuotiasta poikaa.

Rikosylikonstaapeli Ilkka Vainikka Kaakkois-Suomen poliisista kuvailee auton kärsineen maalivaurioita, mutta vaaratilannetta munasade ei aiheuttanut. Vahingonteosta voi kuitenkin seurata kallis lasku.

– Kyllähän siitä jonkinlaista kustannusta tulee, kun auton maalipintaa aletaan laittaa. En tiedä, mikä villitys tämä nyt on, Vainikka sanoo.

Viime viikoilta poliisilla on tiedossa kaksi muutakin tapausta, joissa autoa on heitelty kananmunilla. Toinen niistä tapahtui Imatralla, toinen Lappeenrannassa, mutta tekijät eivät ole poliisin tiedossa.

Poliisi tutkii murtoa ja vahingontekoja

Poliisi selvittelee muitakin vahingontekoja ja murtoja viime päiviltä. Taipalsaaren Kelomäentiellä murtauduttiin ravintolaan sunnuntain ja maanantain välisenä aikana 24.–25. lokakuuta. Ravintolasta anastettiin alkoholia ja käteistä.

Kahteen työkoneeseen tehtiin puolestaan vahinkoja Lappeenrannan Hakalinkadulla maanantain ja tiistain välisenä aikana 25.–26. lokakuuta.

En tiedä, mikä villitys tämä nyt on.

Ilkka Vainikka

Työkoneista oli muun muassa rikottu ikkunoita ja sotkettu paikkoja. Poliisi tutkii rikoksia törkeinä vahingontekoina.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 029 5414 559.