Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Muukon uuden alikulkusillan siirto katkaisee liikenteen Utrasaarentiellä Lappeenrannassa viikonloppuna – Junia korvataan busseilla rataliikennekatkon aikana

Ilkka Pohjalainen

Muukon uusi rautatien alikulkusilta siirretään Lappeenrannassa paikoilleen viikonloppuna 30.– 31. lokakuuta pitkän liikennekatkon aikana. Asiasta kertoo Väylävirasto tiedotteella.

Rataliikenteen katkon aikana junia korvataan busseilla. Korvaavan liikenteen tiedot löytyvät VR:n sivuilta.

Uuden sillan siirron ja vanhan sillan purkamisen ajaksi Utrasaarentie suljetaan alikulkusillan työmaan kohdalta kaikelta läpikulkuliikenteeltä 30. lokakuuta ja 2. marraskuuta väliseksi ajaksi. Sekä autoilijoille että pyöräilijöille ja jalankulkijoille on osoitettu kiertoreitit.

Luumäki–Imatra-ratahankkeen projektipäällikkö Aki Hämäläinen Väylävirastosta kertoo tiedotteessa, että Utrasaarentie suljetaan siltatyömaan kohdalta varsinaista rataliikennekatkoa pidemmäksi ajaksi, sillä työmaalla muun muassa puretaan vanhan sillan rakenteita, kun uusi silta on tunkattu paikoilleen.

Muukon alikulkusillan rakentaminen on osa kolmen sillan eli Oikotien, Hakalin ja Muukon rakennusurakkaa. Hakalin uusi alikulkusilta on jo siirretty paikoilleen aiemmassa viikonloppukatkossa.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Saimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka