Lappeenrannan lentokenttä sai uuden lounasravintolan – Indiana Curryn ja Ankur-pitserioiden yrittäjä Didar Hosainilla on nyt kolme erilaista ravintolaa

Didar Hosain pyörittää nyt myös lentokentän ravintolaa. Mika Strandén

Lappeenrannan lentoasemalla on avautunut ravintola uudella nimellä ja uuden yrittäjän voimin. Yrittäjä Didar Hosain kertoo tehneensä sopimuksen ravintolatoiminnasta muutama viikko sitten lentokenttäyhtiön kanssa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Esaimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOs ja Android)
  • Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi