Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Parikkalalainen Ulla Mielonen oli 15 vuotta kadoksissa, kunnes hänen kohtalonsa selvisi – Etelä-Saimaan Hirvinen tutkii -podcastin toinen jakso keskittyy katoamistapauksiin

Etelä-Saimaan Hirvinen tutkii -podcastin toisessa jaksossa puhutaan Parikkalassa vuonna 1997 kadonneen Ulla Mielosen tapauksesta. Mukana on tapausta selvittänyt Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Jyrki Hänninen. Jakson voi kuunnella tästä jutusta, Soundcloudista tai Spotifysta.

Perushoitaja Ulla Mielonen katosi Parikkalan Arkusjärvellä kesällä 1997. Heti katoamisen jälkeen poliisi etsi 41-vuotiasta naista järvestä ja maastosta useaan otteeseen ja monenlaisin varustein. Naista ei kuitenkaan löytynyt.

Tapaus pysyi mysteerinä pitkät 15 vuotta, kunnes heinäkuussa 2012 hätäkeskukseen tuli soitto: Parikkalan Arkusjärvestä oli löytynyt vainaja.

Ulla Mielosen katoaminen on Etelä-Saimaan Hirvinen tutkii  -podcastin toisen jakson aiheena. Miksi Mielosta ei löydetty suuretsinnöissä katoamisvuonna 1997, vaikka Arkusjärvestä löytyi paljon muuta? Tähän ja muihin kysymyksiin vastaa Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Jyrki Hänninen, joka oli selvittämässä katoamistapausta.

Podcast on kuunneltavissa tästä upotuksesta, Soundcloudissa ja Spotifyssa. Uusi jakso ilmestyy perjantaisin kello 6 marraskuun loppuun asti.

Hirvinen tutkii -podcastissa käsitellään rikollisuutta ilmiönä ja vanhoja eteläkarjalaisia rikostapauksia. Ulla Mielosen katoamiseen liittyvä jakso on ilmestynyt perjantaina 22. lokakuuta kello 6.

Seuraa Hirvinen tutkii -podcastia Soundcloudissa klikkaamalla follow-painiketta osoitteessa souncloud.com/hirvinentutkii sekä Spotifyssa Hirvinen tutkii -podcastin sivulla klikkaamalla seuraa-painiketta ja kellon kuvaa. Kellon kuvaa klikkaamalla saat ilmoituksen, kun uusia jaksoja ilmestyy.