Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Imatralla varastettiin olutta ja järjestelmäkamera, murrot myös Lappeenrannassa ja Lemillä

Tuija Horttanainen

Kaakkois-Suomen poliisi tiedottaa neljästä murrosta. Niistä kaksi tapahtui Imatralla, yksi Lappeenrannassa ja yksi Lemillä.

Imatran Vuoksenniskantiellä sijaitsevan yrityksen tiloihin murtauduttiin 12.–13. lokakuuta välisenä aikana ja sieltä anastettiin järjestelmäkamera. 12. lokakuuta yöllä murtauduttiin Lappeentiellä Imatrankoskella sijaitsevalle huoltoasemalle ja vietiin olutta.

Poliisi kertoo myös Lemin Mikkelintiellä tapahtuneesta murrosta omakotitaloon. Teko tapahtui poliisin tiedotteen mukaan 12. lokakuuta päivän aikana. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on poliisin tiedotteen mukaan kesken.

Poliisi tiedottaa myös, että Lappeenrannassa Sammontorilla murtauduttiin yrityksen tiloihin 11. lokakuuta. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on tässäkin tapauksessa kesken.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295414559.

Poliisi tiedottaa kuluvan viikon aikana pysäyttäneensä kolme rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa.

Kahden kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Yhden kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Poliisi pysäytti kuljettajat Imatralta, Lappeenrannasta ja Lemiltä.

Palvelut

Ruokapaikka