Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Lehmusten kaupungin esitykset Lappeenrannan kaupunginteatterissa peruuntuvat jälleen viikonloppuna, korvaavaa näytelmää ei lokakuun puoliväliin ole tarjolla

Myös Lappeenrannan kaupunginteatterin keskiviikolle 13. lokakuuta ajoitettu Teatteriklubi siirtyy.

Riina Nokso-Koivisto

Lehmusten kaupunki -näytelmän esitykset Lappeenrannan kaupunginteatterissa joudutaan perumaan tulevana viikonloppuna, 15. ja 16. lokakuuta sairaustapauksen vuoksi.

Pitkän koronatauon jälkeen takaisin ohjelmistoon tullut esitys on kärsinyt huonosta tuurista. Lehmusten kaupunki jouduttiin peruuttamaan myös viime viikonloppuna, jolloin sen tilalla esitettiin Idän pikajuna.

Teatterinjohtaja Iiris Rannion mukaan peruutukset johtuvat sairaustapauksista, joille ei voi mitään.

–Olen pahoillani niiden katsojien puolesta, joiden suunnitelmiin tulee peruutuksen takia harmillinen muutos.

–Toivoisin kuitenkin, että ihmiset ymmärtävät, että sairaana ei voi tehdä töitä. Onneksi Lehmusten kaupungista on vielä esityksiä jäljellä, toivottavasti niistä löytyy jokin uusi mahdollisuus päästä teatteriin.

Myös Lappeenrannan kaupunginteatterin keskiviikolle 13. lokakuuta ajoitettu Teatteriklubi siirtyy. Klubi järjestetään tiistaina 19. lokakuuta kello 18.

Teatteriklubilla yleisö saa tutustua taiteilijoiden ja teatterin eri ammattikuntien työhön. Lokakuun klubilla tutustutaan tarpeistonvalmistajan työhön, ja tilaisuudessa on paikalla Lappeenrannan kaupunginteatterin tarpeistonvalmistaja Sirpa Tervo.

Kommentoi

Mainos: Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy

Uudeksi vuodeksi uuteen kotiin?

Palvelut

Ruokapaikka