Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Imatralla anastettiin alkoholia ja rikottiin ikkunoita, Lappeenrannassa varastettiin frisbeegolfkiekkoja

Terhi Kinnunen

Poliisi tutkii kahta viikonlopun aikana tapahtunutta varkautta ja yhtä vahingontekoa Imatralla ja Lappeenrannassa.

Imatralla Mansikkalan koulukeskuksessa rikottiin useita ikkunoita, poliisi kertoo tiedotteessaan. Teko on tapahtunut lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, rikosylikonstaapeli Antti Kaipia kertoo.

Niin ikään Imatralla murtauduttiin kioskiin Mansikkalassa ja anastettiin alkoholia. Murto ja anastus tapahtuivat sunnuntaina yöllä.

Lappeenrannassa varastettiin frisbeegolfkiekkoja varastokontista Myllymäessä sunnuntaina.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten näistä teoista tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 559.

Viisi kaaharia, neljä rattijuopunutta liikenteessä

Viisi kuljettajaa kaahasi itselleen väliaikaisen ajokiellon Kuutostiellä Lappeenrannassa perjantain ja sunnuntain välisenä aikana. Poliisi mittasi ylinopeutta ajaneiden kuljettajien nopeuksiksi 161, 167, 170, 170 ja 175 kilometriä tunnissa. Kuutostiellä nopeusrajoitus on sata kilometriä tunnissa.

Poliisin haaviin jäi viikonloppuna myös neljä rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa. Heistä kahta Imatralla kiinni jäänyttä ja yhtä Lappeenrannassa pysäytettyä kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Lisäksi Imatralla poliisi pysäytti kuljettajan, jonka epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Päivitetty 11.10.2021 kello 9:34: Lisätty poliisin kertoma tieto siitä, että koulukeskuksen ikkunoiden rikkominen tapahtui yöllä ja täsmennetty, milloin väliaikaiset ajokiellot määrättiin ja missä kaupungeissa rattijuopumuksista epäillyt jääneet kiinni.

Palvelut

Ruokapaikka